Metody hodnocení zbytkového austenitu v ocelích
Způsoby měření a hodnocení zbytkového austenitu v ocelích, výhody/nevýhody, uvedení možnosti praktického použití v kalírnách. Při vzniku zbytkového austenitu vlivem nedodržení technologického postupu dochází ke změnám mechanických vlastností a někdy až ke změně tvaru výrobku. Proto je nutné věnovat dostatečnou pozornost výstupní kontrole a její citlivosti.
![Hotel-Restaurant Tři Věžičky [Střítež u Jihlavy]](http://www.htconference.cz/wp-content/themes/htc/img/bxslider/3vezicky/bxslider-1.jpg)
![Hotel-Restaurant Tři Věžičky [Střítež u Jihlavy]](http://www.htconference.cz/wp-content/themes/htc/img/bxslider/3vezicky/bxslider-2.jpg)
![Hotel-Restaurant Tři Věžičky [Střítež u Jihlavy]](http://www.htconference.cz/wp-content/themes/htc/img/bxslider/3vezicky/bxslider-3.jpg)
![Hotel-Restaurant Tři Věžičky [Střítež u Jihlavy]](http://www.htconference.cz/wp-content/themes/htc/img/bxslider/3vezicky/bxslider-4.jpg)
![Hotel-Restaurant Tři Věžičky [Střítež u Jihlavy]](http://www.htconference.cz/wp-content/themes/htc/img/bxslider/3vezicky/bxslider-5.jpg)





