Popouštění a popouštěcí pece – trvalý problém v rozhodování
Popouštění nebo žíhání jsou neodmyslitelné operace tepelného zpracování. I přesto, že se jedná o problém pro většinu investorů minoritní, soustřeďují se především na kalící operace. Investice do správné popouštěcí nebo žíhací pece má ale zcela zásadní význam pro ekonomiku kalírny, mnohdy s větším dopadem na efektivitu tepelného zpracování než samotná kalící pec. V přednášce jsou diskutovány některé aspekty, které je nutno vzít v úvahu pro rozhodování jak takovou popouštěcí pec vybrat a jaké mohou být ekonomické dopady našeho rozhodnutí.
![Hotel-Restaurant Tři Věžičky [Střítež u Jihlavy]](http://www.htconference.cz/wp-content/themes/htc/img/bxslider/3vezicky/bxslider-1.jpg)
![Hotel-Restaurant Tři Věžičky [Střítež u Jihlavy]](http://www.htconference.cz/wp-content/themes/htc/img/bxslider/3vezicky/bxslider-2.jpg)
![Hotel-Restaurant Tři Věžičky [Střítež u Jihlavy]](http://www.htconference.cz/wp-content/themes/htc/img/bxslider/3vezicky/bxslider-3.jpg)
![Hotel-Restaurant Tři Věžičky [Střítež u Jihlavy]](http://www.htconference.cz/wp-content/themes/htc/img/bxslider/3vezicky/bxslider-4.jpg)
![Hotel-Restaurant Tři Věžičky [Střítež u Jihlavy]](http://www.htconference.cz/wp-content/themes/htc/img/bxslider/3vezicky/bxslider-5.jpg)





